Om Oss

Aktivitetstilbudet i Loddefjord og Olsvik er et prosjekt som gjennomføres av Bergen Elite Ballklubb.

For mer informasjon se gjerne:

Web Site

Om Oss

Mange har behov for mer fysisk aktivitet etter at koronapandemien holdt de fleste i ro denne våren. I prosjektet StartOppLekene skal barn og unge i aktivitet! Aktiviteten er gratis for alle fra 7 – 16 år. Vi setter i gang aktiviteter på ulike steder i Bergen med base på Olsvikåsen vgs. Hvis været er dårlig er vi innendørs.

Om Prosjektet

Mange har behov for mer fysisk aktivitet etter at koronapandemien holdt de fleste i ro denne våren. I prosjektet StartOppBergen følger vi selvsagt de nasjonale smittevernreglene, og i sommer skal barn og unge i aktivitet igjen! Aktiviteten er gratis for alle fra 7 – 16 år. Vi setter i gang aktiviteter på ulike steder i Bergen (Olsvikåsen, Elvetun, Tertnes og Møhlenpris), og på hvert sted besøker vi ulike borettslag. Hvis været er dårlig er vi innendørs.

Aktivitetene er delt inn i vanlige fritidsaktiviteter med basketball, frisbee, badminton, hoppetau, tautrekking, osv. Det er tre utdannede aktivitetsledere på hvert sted som vil tilrettelegge for aktiviteten. Det blir gratis mat og drikke hver dag for dem som deltar. StartOppBergen er et gratis tilbud til barn og unge. Prosjektet gjennomføres av Bergen Elite Ballklubb og er finansiert av Stiftelsen Sparebanken Vest og Gjensidigestiftelsen.