StartOppBasket

Bli med på StartOppBasket – En tilbud med både moro og læring!

Er du klar for en actionfylt dag med basketball, lek og konkurranser? Da er StartOppBasket for deg! Vi har satt sammen et opplegg med spennende dager med morsomme aktiviteter som passer for alle nivåer, uansett om du er nybegynner eller har erfaring med basketball.

Dagsoversikt:

1. Teknikk og Trening: Start dagen med å forbedre dine ferdigheter og koordinasjon med våre erfarne instruktører. Vi vil fokusere på individuell utvikling.

2. Spisepause og StarOppLekene: Nyt en velfortjent pause hvor du kan lade opp med snacks og delta i morsomme spill og aktiviteter fra vår StarOppLekene-konsept. Uansett om du er en eventyrlysten utforsker eller foretrekker å slappe av, har vi noe for alle!

3. Spill og Konkurranser: Avslutt dagen med spenning, adrenalin og mestring mens du deltar i våre utfordrende spill og konkurranser. Test dine ferdigheter sammen med andre barn!

Ingen erfaring? Ingen problem!

Du trenger ikke å være en erfaren basketballspiller for å delta. Vi ønsker alle velkommen, og våre dedikerte trenere vil sørge for at alle får den veiledningen de trenger. Spesielt vil vi legge til rette for jenter som ønsker å delta!

Praktisk informasjon:

– Arrangementet er GRATIS!
– Vi ber om at foreldre melder på barna på forhånd for å sikre en optimal opplevelse for alle.
– Du kan melde deg på enkeltdatoer eller for hele prosjektet ved å klikke på lenken nedenfor.

Bli med på StartOppBasket og opplev en dag full av moro, vennskap og basketball! Vi gleder oss til å se deg på banen!

Meld deg på her!